Egyedi megoldások

Egyedi megoldások

Szűkített szerelőfedél:

Vakolható, külső tokos redőnyök beépítése után visszatérő probléma, hogy a kőművesek nagyon rávakolnak az oldalsó spalettára, vagy befordulnak a szigeteléssel, ezáltal a későbbiekben nem lehet lenyitni a tok alsó szerelőfedelét. Az Atenád Kft. által kifejlesztett speciális tokvég megoldást kínál erre a problémára.
A különlegesség abban rejlik, hogy a tokvég alsó részén található perem nem 5 mm, hanem 26 mm oldalanként, ezáltal nem okoz problémát, ha vastagabb a vakolat, vagy befordulnak a szigeteléssel. Sok megrendelő szeretné, hogy a redőnye lefutóiból lehetőség szerint minél kevesebb látszódjon. Ennek a megoldásnak köszönhetően az 53 mm széles lefutóra rá lehet fordulni a szigeteléssel, így abból csak 30 mm fog látszódni.

Cserélhető lécbevezető:

Szintén saját termékfejlesztésünknek köszönhetően nem okoz problémát, ha cserélni kell a lécbevezetőt. Ez lehet akár 10 év múlva is, de egyszer a műanyag is elfárad és eltörik. Nem mindegy, hogy a cserét pillanatok alatt szakszerűen, vagy jelentős roncsolásokkal, barkácsolva tudjuk elvégezni.